Over ons

Bloembinderij De Vuurdoorn is een familie bedrijf waarbij eigentijds, creatief bloemwerk en klantvriendelijkheid hoog aangeschreven staat. Met meer dan 30 jaar ervaring en passie voor bloemen en planten.

In onze sfeervolle winkel kunt u voor elke gelegenheid terecht. Of het nu gaat om een mooi seizoens boeket, losse snijbloemen of leuke cadeauartikelen er is voor elk wat wils. Bij ons kunt u er van uitgaan dat alles met liefde, zorg en creativiteit voor bloemen gemaakt wordt. Uitgevoerd door onze vakbekwame bloembindsters. Wij staan garant voor verse snijbloemen en ruime keus uit planten en originele cadeauartikelen.

Al jaren staan wij bekend om het maken van gelegenheidsbloemwerk. Wij zijn gespecialiseerd in het maken van Bruidswerk en Rouwarrangementen.Ga je binnenkort trouwen of wil je iemand passend gedenken? Kom gerust langs en ontvang vrijblijvend deskundig advies.

Team Bloembinderij De Vuurdoorn nodigt u van harte uit in onze sfeervolle winkel!

Winkel

Onze winkel is gevestigd op het winkelplein in Berkum-Zwolle. Aan de Boerendanserdijk zijn wij gevestigd, vlakbij het PEC Zwolle stadion, ziekenhuis De Isala klinieken, uitvaartcentrum en crematorium Kranenburg en bedrijventerrein De Hessenpoort.

Bezorgservice

Ook kunt u bij ons gebruik maken van onze bezorgservice. Bij bestelling voor 11:30 wordt het boeket dezelfde dag afgeleverd (m.u.v. zon en feestdagen) Wij bezorgen uw boeket of bloemwerk in heel Zwolle, Nieuwleusen, Dalfsen, Heerde, Hattem, Wapenveld, Epe, Veessen, Vorchten, Marle, Oene.