Bruidswerk

Trouwen is een van de belangrijkste momenten in het leven. Team Bloembinderij De Vuurdoorn staat voor u klaar om voor de mooiste dag van uw leven uniek bruidsbloemwerk te verzorgen.

Of u nou kiest voor een hand gebonden boeket, draad gebonden boeket of een boeket op een bridy. Nagenoeg alles is mogelijk om er een onvergetelijke dag van te maken. Ons advies is: Gebruik foto’s die u zelf heeft of modellen die u aanspreken als inspiratie voor uw eigen boeket.

Bruidsbloemwerk kunt u zo groot maken of klein houden als u zelf wilt. Ook hebben wij ons eigen fotoboek om inspiratie op te doen. Of het nu gaat om een autobloemstuk, feestelijke corsages, aankleding van feestlocatie, kerkbloemstuk of alleen het bruidsboeket? Laat u zich adviseren tijdens een informatief gesprek in onze winkel. Dan zetten wij al uw wensen vrijblijvend op papier. Deze aantekeningen worden vervolgens door ons uitgewerkt tot een prijsopgave/offerte. U weet dan exact wat wij met u afspreken en wat uw bloemwerk zal gaan kosten.

Met onze vakkennis en ervaring helpen wij u graag er een fantastische, feestelijke dag van te maken!

Heeft u belang bij bruidsbloemwerk en wilt u een prijsopgave op maat? Neem dan contact met ons op.