Rouwwerk

Afscheid nemen van een dierbare is heel persoonlijk en iedereen doet dat op zijn eigen manier. Rouwbloemwerk is het laatste wat je een dierbare mee wilt geven en moet naar uiterste tevredenheid worden uitgevoerd.

Het is zeer belangrijk dat er iemand is die uw wensen op het gebied van bloemen begrijpt. Wij nemen graag de tijd u in alle rust te adviseren. Zodat wij aan een waardig en gepast afscheid kunnen bijdragen. Samen maken we een gepast rouwarrangement.

Uiteraard beschikken we over verschillende boeken met voorbeelden waardoor het voor u soms makkelijker is idee├źn op te doen. Maar iets naar eigen idee, uit eigen tuin, kleur of ontwerp is ook mogelijk. Ook als u zelf niet bij de uitvaart aanwezig kunt zijn, willen wij van Bloembinderij De Vuurdoorn uw wensen helpen te vervullen. Een persoonlijk rouwarrangement word uiterst zorgvuldig afgeleverd zowel bij uitvaartcentra, crematorium, begraafplaats of kerk.

Al ruim 30 jaar staan wij bekend om ons rouwwerk en de zorgvuldigheid die daar bij past. Ook op het gebied van waardig herdenkingsbloemwerk kunt u op ons vertrouwen.
Graag nemen wij de tijd om uw wensen uitgebreid met u te bespreken, neem daarom vrijblijvend contact met ons op.